Foto’s Opening Oerol 2019

Drie kinderen kijken naar het festivalterrein van boven.
Three kids staring at the festival ground from above, Westerkeyn, Oerol, Terschelling, The Netherlands, Jun. 14, 2019. Copyright © 2019 Alex Hamstra Photography.

Het Oerol Festival ging vrijdag 14 juni van start.

This article is also available in English: Photos Opening Oerol 2019

Opening Oerol 2019 – Westerkeyn

Vrijdagochtend om 10.00u werden de poorten van de Westerkeyn geopend voor de eerste bezoekers en de opening van het festival. Om 10.15u begon de openingsact van Hugo de Haas van Dorsser, Jörgen UNOM en 167 kinderen die samen hebben gewerkt aan het Eilandkinderen project. Daarna was het de beurt aan Emma Lesuis die haar speciaal voor deze opening geschreven verhaal vertelde onder begeleiding van Nana Adjoa op de contrabas. Burgemeester Bert Wassink opende vervolgens in de Barn de Eilandkinderen expositie. Nadat iedereen de prachtige werken van de kinderen had bekeken begonnen Eran & Satijn aan hun eerste ochtendtalkshow.

Informatie Artiesten

Websites van de artiesten op de foto’s:

Producten Artiesten

Producten en webshops van artiesten:

Zie de Oerol website voor meer informatie: www.oerol.nl

Copyright © 2019 Alex Hamstra Photography