Foto’s Hongerige Wolf 2019

Twee danseressen van de Tough Titties Revolution tijdens een optreden op het Hongerige Wolf Festival.
The Tough Titties Revolution - How can I get close to you, Hongerige Wolf Festival, Hongerige Wolf, The Netherlands, Jul. 14, 2019. Copyright © 2019 Alex Hamstra Photography.⠀⠀

De foto’s van de zaterdag en zondag van het Hongerige Wolf Festival 2019.

This article is also available in English: Photos Hongerige Wolf 2019

Hongerige Wolf 2019

Aards. Weids. Liefdevol. Hongerige Wolf een heerlijk festival in het gelijknamige gastvrije dorpje, een festival dat jonge talentvolle professionele kunstenaars een podium biedt op gebied van muziek, dans, theater, film, beeldende kunst en literatuur. Drie dagen lang kun je genieten van voorstellingen, concerten en beeldende kunst in de prachtige weidse omgeving van het dorp.

In deze fotogalerij zie je foto’s van de voorstellingen/optredens en sensaties van onder andere: Bakkerij de Eenvoud – Wakkere Bakkers, Arnhemse Meisjes – see mee notice you, Theatergroep Troubamour – Groundless, Aafke Romeijn, Anamaria Stamp – The Girl and the Unicorn, Neo-Fanfare 9×13 – Les Fauves, De Trans // Missie – WALD, The Tough Titties Revolution – How can I get close to you, Sara Europaeus – With No Intentions, TG Kunstgras – Onkruid, Ard Zacht, Daan Hafkamp, Emily Vierthaler, LOKI, Rayan Morshed, Louwe Noordhoff – De Impact Versterkt, Anna-Lucia Rijf – Change the Current, Ate Flapper, Mijmerdijk, Post op Pootjes, Frederique van Domburg, Wijsheid op Wielen, Land Art Collectief – Doe ze de Groeten, Ukelelelust en Wordbites.

« van 6 »

Informatie Artiesten

Websites van de kunstenaars en artiesten op de foto’s:

Zie de Hongerige Wolf website voor meer informatie over het festival: www.festivalhongerigewolf.nl

Copyright © 2019 Alex Hamstra Photography