2019, Oerol

Foto’s Oerol Dinsdag 18 Juni 2019

Rosanne van Wijk in gesprek met een bezoeker tijdens Oerol 2019.

De Oerol foto’s van dinsdag 18 juni 2019.

This article is also available in English: Photos Oerol Tuesday 18 June 2019

Oerol Dinsdag 18 Juni 2019

Na 4 dagen met voornamelijk pop-up performances in Midsland en West was het tijd voor een dag gevuld met alleen expedities en een dansfeest. De dag begon in Hoorn met bezoeken aan STRANGELAND – PI, Jelle Mastenbroek – The Robin Who Wondered If He Was a Nightingale en Silent Messengers van Studio Maarten Kolk & Guus Kusters. Daarna was het op naar het Kleiplak bij West waar De Onkruidenier en Rosanne van Wijk zaten met hun SWEET – SWEAT expeditie. ‘s Avonds werd er bij hetzelfde Kleiplak enthousiast gedanst bij het Dansen bij Eb feest.


« 1 van 2 »

Informatie Artiesten

Websites van de kunstenaars en artiesten op de foto’s:

Zie de Oerol website voor meer informatie over het festival: www.oerol.nl

Copyright © 2019 Alex Hamstra Photography

Advertentie