Foto’s Oerol Zaterdag 15 Juni 2019

Twee leden van 2/NNTWEE staan met hun ogen dicht.
Afra Rijkhoff & Sarah van der Meere (2/NNTWEE) - Kom je lekker met ons niksen?, Oerol, Midsland, Terschelling, The Netherlands, Jun. 15, 2019. Copyright © 2019 Alex Hamstra Photography.⠀⠀

De Oerol foto’s van zaterdag 15 juni.

This article is also available in English: Photos Oerol Saturday 15 June 2019

Oerol Zaterdag 15 Juni 2019

De zaterdag begon nogal regenachtig maar toen het eenmaal droog was en de zon zich langzaamaan liet zien waren het de studenten van de Fontys Academy for Circus and Performance Art die die middag als eerste hun (acrobatische) kunsten lieten zien. Hierna waren het Afra Rijkhoff en Sarah van der Meere van het Noord Nederlands Toneel en Club Guy&Roni die het publiek het hun voorstelling Kom je lekker met ons niksen? uitdaagden om 20 minuten lang te komen niksen met het jongerenplatform 2 (2/NNTWEE). Guillermo Leon sloot de middag af door, met veel humor, zijn jongleerkunsten ten toon te spreiden met zijn Remember the show.

Informatie Artiesten

Websites van de artiesten op de foto’s:

Zie de Oerol website voor meer informatie over het festival: www.oerol.nl

Copyright © 2019 Alex Hamstra Photography