Foto’s Oerol Vrijdag 15 Juni 2018

Babs Gons draagt een gedicht voor op de Westerkeyn.
Untitled, Oerol Festival, Terschelling, The Netherlands, Jun. 15, 2018. Copyright © 2018 Alex Hamstra Photography.

Het Oerol festival is weer begonnen! Op vrijdag 15 juni werd het festival geopend op de Westerkeyn.

(English version of this article: Photos Oerol Friday 15 June 2018 (English))

Oerol Vrijdag 15 Juni 2018

Om 09.00u werd het festivalhart geopend en begon Oerol met korte optredens van Piepschuim, Saman Amini, House of Nouws, Babs Gons van Babs’ Woordsalon en werden de spieren losgemaakt onder leiding van Dionne en Jennifer (Hostesses van de Betonning). In de middag viel er ook al het nodige straattheater the bewonderen in Midsland, waar Xamanoz en Saskia Twist menigeen in beweging kreeg en Joost Oomen en Emiel Joormann de toeschouwers betrokken bij een uniek voodoo-ritueel met hun korte voorstelling O ratelslang geil beest. Wetten met Koppen lokten toeschouwers mee naar een geheime locatie voor hun Project Life Oil.

« van 2 »

Zie de Oerol website voor meer informatie: www.oerol.nl

Copyright © 2018 Alex Hamstra Photography