Support het album DWAAL // GRUIS – Charlotte Beerda, Wordbites & Ard Zacht

Ieder mens heeft dromen. De droom van Charlotte Beerda, Wordbites en Ard Zacht? Samen een album uitbrengen in de eerste helft van 2021 onder de werktitel DWAAL // GRUIS en daarbij hebben ze jouw hulp nodig.

De Artiesten

Charlotte Beerda en Wordbites zijn beiden performance-dichters en Ard Zacht is een multi electronica muzikant en producer.

DWAAL // GRUIS

Samen willen ze het album DWAAL // GRUIS uitbrengen waarop Nederlandstalige woordkunst en elektronische muziek elkaar ontmoeten. Het album gaat over breken en helen, groeien en landen, geboren worden en verder gaan. Zand, water, lucht. Schurend en kietelend. Soms gegrond, dan weer gruizig. Tokkelend en tintelend. De aarde is een druppel.

Ze houden het mens zijn tegen het licht. Schommelend in bomen, rollend over duinen en dolend door de stad vieren ze onze geboorte, erkennen ze onze breekbaarheid en hopen ze te groeien. En ze hopen dat hún verhaal ook bij jou verhalen losmaakt; een beetje zoals met kiezels en zoals met gruis…

Zonder in de bekende if you like this, you also like this lijstjes te vervallen staat DWAAL // GRUIS in de traditie van Simon Vinkenoog, Ton Lebbink en Spinvis. Nederlandstalige woordkunst ontmoet poëtische elektronica. Noem het hyperfused electronic poetry en file het onder ‘onverbiddelijke melancholie’. Ze willen de plaat zowel fysiek uitbrengen (op CD met tekstboekje en als het lukt ook op vinyl), via de bekende streamingplatforms en natuurlijk live met je delen!

Waarom jouw donatie belangrijk is

Dee ruwe opnames zijn inmiddels gereed. Maar om het album ook daadwerkelijk te realiseren is er meer nodig: mixing en mastering, artwork, het persen van de CD’s, goede promotie en fair pay voor iedereen. En daar hebben ze jouw support bij nodig!

Informatie Artiesten

Websites en sociale media van Charlotte Beerda, Wordbites en Ard Zacht.

Charlotte Beerda:

Wordbites:

Ard Zacht:

Steun deze drie artiesten met een donatie op hun Voordekunst pagina: www.voordekunst.nl/DWAAL // GRUIS

Wordbites en Ard Zacht op Blikopfestivals.nl

Bekijk de foto’s van Wordbites en Ard Zacht.

Copyright © 2021 Alex Hamstra Photography