Foto’s Terschellinger Filmdagen & Buitenbios 2018

Movie showing in a truck, Terschellinger Filmdagen, The Netherlands, Nov. 16, 2018. Copyright © 2018 Alex Hamstra Photography.

Tijdens de Terschellinger Filmdagen kun je een lang weekend genieten van films op mooie en bijzondere locaties. In de zomer kun je met de Buitenbios een week lang ’s avonds films kijken op sfeervolle buitenlocaties op het eiland, zoals bijvoorbeeld op het strand, in het bos en in de duinen.

(English version of this article: Photos Terschellinger Filmdagen & Buitenbios 2018 (English))

Terschellinger Filmdagen

De Terschellinger Filmdagen vinden plaats in november gedurende een lang weekend. De films worden vertoond op bijzondere binnenlocaties, zoals een schuilkerk, een vrachtwagen of iemands huiskamer, en naast de filmvertoningen zijn er ook verscheidene specials waaraan je kunt deelnemen.

Buitenbios

In augustus worden er een week lang films vertoond op verschillende buitenlocaties verspreid over het eiland. Op een warme zomeravond kun je dan o.a. genieten van een film in het bos, in de duinen of op het strand.

« van 2 »

Zie de website van de Terschellinger Filmdagen voor meer informatie: www.filmfestivalterschelling.nl

Copyright © 2018 Alex Hamstra Photography