MONO JAPAN Amsterdam 2018

Japanese women talking at MONO JAPAN Amsterdam.
MONO JAPAN Amsterdam, Amsterdam, The Netherlands, 2018, Second Month, Seventeenth Day. © Copyright 2018 Alex Hamstra Photography

Na vorig jaar alleen evenementen op Terschelling in beeld te hebben gebracht zal ik dit jaar ook mijn blik werpen op enkele evenementen in de rest van het land. Het eerste culturele evenement dat ik dit jaar heb bezocht is MONO JAPAN Amsterdam dat plaatsvond in het Lloyd Hotel van 15 t/m 18 februari.

(English version of this article: MONO JAPAN Amsterdam 2018 (English))

MONO JAPAN Amsterdam 2018

MONO JAPAN Amsterdam is een markt en cultureel evenement dat zich richt op Japanse producten. Eén keer per jaar presenteert MONO JAPAN een met zorg samengestelde selectie van Japanse kwaliteitsproducten zoals kleding, thee, kunst, aardewerk servies, manden van bamboe en nog veel meer. Naast het bekijken en eventueel kopen van de producten kun je gedurende het weekend ook exposities bekijken en verschillende workshops en lezingen bijwonen. Het evenement initieert en faciliteert ook samenwerkingen tussen Japanse en Europese artiesten en ontwerpers.

De exposanten hebben hun waren uitgestald in de kamers van het Lloyd Hotel wat het geheel een intieme sfeer geeft. Al struinend van de bovenste etage tot aan de kelder kom je prachtig en kunstig, en veelal handmatig, gefabriceerde producten tegen, gegrond in traditie, verrijkt met eigentijds denken.

« van 4 »

Informatie MONO JAPAN Amsterdam

Informatie Exposanten MONO JAPAN Amsterdam

Zie ook:

Copyright © 2018 Alex Hamstra Photography