Foto’s Horizontoer 2017

Ymke Fros van Halte 6 tijdens de Horizontoer 2017 op Terschelling.
Ymke Fros, Halte 6, Horizontoer, West-Terschelling, Terschelling, The Netherlands, Aug. 7, 2017. © Copyright 2017 Alex Hamstra Photography

De foto’s van maandag 7 en dinsdag 8 augustus gemaakt tijdens de Horizontoer 2017 op Terschelling.

Horizontoer 2017

De Horizontoer is een is een zeilend cultuur muziek- en theaterfestival die jaarlijks 10 dagen lang zowel gevestigd als aanstormend muzikaal en theatraal talent de kans geeft om in Harlingen en op Texel, Terschelling, Vlieland en Ameland hun kunsten te vertonen. Op maandag 7 en dinsdag 8 augustus was de Horizontoer op Terschelling met optredens van Demi Knight, Johan (Collin van den Broek), Jeugdvoorstelling HUIS, Tom & Ayla, Halte 6, de World of Paardenkracht Photobooth, Funky Organizers, Einfach Kurt, The Howlin’ en Wordbites & Jörgen UNOM JG. Meer informatie over de Horizontoer en de artiesten op de foto’s kun je vinden via de links onder de fotogalerij.

« van 4 »

Informatie Artiesten Horizontoer Terschelling

Zie onderstaande websites voor meer informatie over de Horizontoer en de artiesten:

Copyright © 2017 Alex Hamstra Photography