Foto’s Moeremans & Sons en Toneelgroep Oostpool Oerol 2017

Leden van Moeremans & Sons tijdens een repetitie voor Oerol 2017.

Lang voordat Oerol begint zijn de artiesten al bezig met hun voorbereiding. Speuren naar een locatie, kostuums voorbereiden enz. en natuurlijk heel veel repeteren. In de aanloop naar Oerol had ik de eer om een repetitie bij te wonen van twee gezelschappen, Moeremans & Sons was daar één van.

Crashtest Ibsen: Pijler van de Samenleving

In Crashtest Ibsen: Pijler van de Samenleving wordt aan de goedgelovigheid van de mens gewrikt als aan een zere kies. Zijn we niet vooral beter geworden in het onszelf voor de gek houden? Zijn ‘vrijheid en waarheid’ werkelijk de pijlers van de samenleving? Is het vertrouwen? Of is het toch de liefde? Een éénduidig positief antwoord zoals dat van toen is niet mogelijk meer. Bestaat de waarheid nog wel in onze post-truth samenleving?

Crashtest Ibsen: Pijler van de Samenleving is een top voorstelling op een prachtige locatie waarin je je geen moment verveeld en een sterke afsluiting van de Ibsen reeks, want helaas is dit de allerlaatste voorstelling van het theatercollectief Moeremans & Sons. Dus regel nog snel een kaartje via de Oerol website of de dagverkoop op het eiland, je zult er geen spijt van krijgen. De Oerol website: www.oerol.nl/festival/programma

Meer informatie over Moeremans & Sons en Toneelgroep Oostpool:

« van 3 »

Crashtest Ibsen: Pijler van de Samenleving – Moeremans & Sons / Toneelgroep Oostpool

Regie: Sarah Moeremans.
Spel: Joep van der Geest, Louis van der Waal, Matthijs IJgosse, Eva Meijering, Rosa van Leeuwen, Sarah Moeremans.
Tekst: Joachim Robbrecht.
Kostuums: Daphne de Winkel.
Techniek: Merijn Versnel, Han Verweijen, Frans Körner, Niels Bruynjé, Marc Klaver.
Productie: Siri Klein Robbenhaar.
Publiciteit:Eva Meijering, Marlies Spijker.
Muziek: Jimi Zoet.

Copyright © 2017 Alex Hamstra Photography