Foto’s Oerol Vrijdag 9 Juni 2017

Student van de Fontys Academy for Circus and Performance Art tijdens een optreden in Midsland tijdens het Oerol festival op Terschelling.

De foto’s van vrijdag 9 juni 2017 gemaakt tijdens het Oerol festival op Terschelling.

Oerol vrijdag 9 juni 2017

De eerste dag van Oerol begon regenachtig en met het nodige tromgeroffel. Tijdens de opening van de Westerkeyn gaven de Japanse muzikanten van Dadadadan Tenko een ieder een warm en vooral ritmisch welkom. Op de haven van West-Terschelling werd bij aankomst menig paraplu opgestoken en op het Groene Strand stonden de boeien van Tussen Land en Eiland er wat verlaten bij. Terug in Midsland was er even een Prentje Momentje, werd er fanatiek meegedaan met de De Grote Tune Show van de Pop Up Disco Club, lieten de studenten van de Fontys Academy for Circus and Performance Art zien wat ze in hun mars hebben en brachten de twee aquanauten van Sonate Jheronimo hun hulde aan Jheronimus Bosch.

« van 2 »

Copyright © 2017 Alex Hamstra Photography